Földgáz - A környezetkímélő energia forrása

Jogi és adatkezelési tájékoztató

A www.foldgaz.hu oldal felhasználási feltételei

Az Ön által látogatott weboldalt az MVM CEEnergy Zrt. üzemelteti.

A weboldal üzemeltetőjének (adatkezelőnek) részletes adatai:

Székhely:
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Telefonszám: +36 20 597 0000
Fax: +36 1 354 7043
E-mail: info@ceenergy.hu

A weboldal használatával a jelen tájékoztatóban, valamint az Adatkezelési Tájékoztatóban leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen tanulmányozza át.

Szervereink által rögzített információkat az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza.

Ezeket az információkat kizárólag személyhez nem kapcsolható módon, összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében, valamint statisztikai célokra.

Az IP címek kivételével a felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) nem gyűjtünk. Kéretlen tájékoztató anyagokat nem küldünk, a weblap használata során esetlegesen keletkező személyes adatokat nem kapcsoljuk össze a felhasználóról rendelkezésünkre álló más adatokkal.

Az üzemeltető a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, azok keretei között kizár minden felelősséget, amely a weblap működtetésével kapcsolatban a felhasználóval szemben felmerülhet.

A weboldalon található hírek, információk a törvény adta keretek között felhasználhatók, tájékoztatási célból újraidézhetők. A weboldal egyéb tartalma az üzemeltető szellemi alkotása, amelyet tilos újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Az MVM CEEnergy Zrt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.